Workshop spiraalcyclisch schrijven 

see my own true nature through the cycle of my life

Ascenderen gaat spiraalsgewijs. In de workshop spiraalcyclisch schrijven leer je je levensverhaal schrijven als levend lesmateriaal op basis van het Spiraalleren®. Dit geeft je toegang tot het werken met jouw Lichtcode, die gekoppeld is aan de spiraalcyclische tijd waardoor jouw lichtinformatie aan jou wordt geopenbaard. Deze workshop is voor veel vrouwen dan ook een ware openbaring ! Na de workshop kun je zelfstandig aan de slag met je levensverhaal, waarmee je in de coachingssessies jouw geheugeninformatie leert transformeren naar de lichtinformatie uit jouw Lichtcode. De workshop zelf duurt 4 uur. Daarna krijg je permanente email en/of whatsapp ondersteuning.

Voor deze workshop heb je een laptop en jouw unieke Lichtcode nodig, waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving van de Cosmic Shell Academy. Heb je jouw Lichtcode nog niet in je bezit dan kun je deze gratis aanvragen via de website.

Cosmic Shell Academy

Deken Dr. Dirckxweg 2-A4
4854 AB Bavel
In verband met privacyredenen wordt het telefoonnummer alleen afgegeven aan diegenen die de training gaan volgen. Aanmelden via de contactpagina.

KvK nummer: 70871701
BTW nr. NL092399290B04
Bankrekening NL37KNAB0257112677

Copyright © , Cosmic Shell Academy  -  Algemene voorwaarden