Leren ascenderen met jouw unieke Lichtcode

Wat is jouw Lichtcode ?

Jouw Lichtcode is je oorspronkelijke staat van zijn, jouw ware essentie. Wanneer je je hiermee (her)verbindt breekt het licht door in jou. Jij bent dit licht, en ligt diep ingenesteld in jouw creatief DNA te slapen, totdat jij het wakker kust in je zelf. Dan breekt jouw zelfliefde door, de hoogste lichtfrequentie en creatiekracht om tot authentieke manifestatie te komen in elke vorm die jij maar wilt.

De code van Licht is bij iedereen uniek en dient gedecodeerd te worden. Dit doe je met het speciaal hiervoor ontwikkelde spiraalleren®. Met spiraalleren® leer je jouw code in jouw tijd en ruimte dimensies te plaatsen met behulp van jouw levensverhaal als levend lesmateriaal.

In jouw code van Licht ligt de lichtinformatie opgeslagen van wie jij in essentie bent. In je levensverhaal ligt je geheugeninformatie opgeslagen van wie jij denkt dat je bent of volgens jouw omgeving moe(s)t zijn. Tijdens de coachingssessies leer je je geheugeninformatie transformeren naar jouw unieke lichtinformatie, zodat oude ingenestelde energetische hechtingspatronen worden doorbroken en losgelaten en plaats maken voor jouw unieke lichtkracht.

Je eigen licht durven laten schijnen, in jouw eigen lichtkracht durven te gaan staan is de hoogste staat van zijn, jouw Zelf zijn in verbinding met de wereld. Dan sta je in jouw creatiekracht, waarmee jij jouw leven kunt manifesteren zoals jij dat wilt.

Jouw Lichtcode kun je niet begrijpen met je verstand, omdat je Lichtcode niet gelinkt is aan je rationele bewustzijn, maar aan jouw essentie, jouw diepste staat van Zelfliefde. Liefde voor jouw essentie kun je alleen maar voelen.

Wat levert het leren werken met jouw Lichtcode jou op ?

  • je krijgt weer verbinding met jouw eigen lichtkracht
  • je krijgt inzicht in oude energetische hechtingspatronen (ook van vorige levens)
  • je leert deze transformeren van onmacht naar kracht
  • je zelfgenezend vermogen wordt weer aangeboord
  • emotionele blokkades worden opgeruimd
  • je creativiteit gaat weer stromen
  • je gaat nieuwe eigen keuzes maken en daar ook naar handelen
  • je leert je diepste angsten overwinnen
  • de blijdschap in je leven komt weer terug
  • je gaat pure liefde ervaren voor jezelf en de wereld om je heen
Vrouwen die geïnteresseerd zijn in het leren werken met de eigen Lichtcode zijn iedere week van harte welkom op locatie Zuiderlicht in Breda voor een gratis introductieles.

Cosmic Shell Academy

Zuiderlicht, centrum voor Bewust Leven

Kloosterlaan 138a
4811 EE Breda
Telefoon: 076-5139709

Copyright © , Cosmic Shell Academy  -  Algemene voorwaarden