Cosmic Education and Self Creation
for Women

Iedere vrouw draagt de belofte in zich te worden wie zij bedoeld is te zijn, dus ook JIJ !

‘Cosmic Education and Self Creation for Women’ is een gepersonaliseerde leerreis waarin je gaat leren je te her-inner-en wie jij in je kosmische oorsprong bent. Deze zelf-herinnering laat je weer stralen en maakt je blij. Je leert je eigen oorspronkelijk antwoord te geven op jouw creatief DNA, dat als een lichtcode diep in jou besloten ligt. Je bent jouw code, dit maakt jou uniek en is je Ware Natuur. Je leert hoe je weer kunt aansluiten op jouw code en deze te ontsluiten, zodat het licht dat jij als een wonder in je draagt en in jouw code besloten ligt, zich aan jou kan ‘open-baren’ waardoor jij je kunt tonen aan de wereld vanuit jouw unieke scheppingskracht en vrouwelijke schoonheid. Het karakter is diep persoonlijk en transformeert je volledige Zelfbeeld. Dit transformatieproces wordt begeleid met de unieke methodiek Creascopie®.

“Creascopie® is openbaringskunst waarmee we het mysterie van onze vrouwelijke energetische kracht leren doorgronden en binnen ons fysieke zelf leren integreren, waardoor we ons lagere zelf leren overstijgen. Het is een nieuw geesteswetenschappelijk vakgebied die de potentie in zich draagt de lichtcodetaal, die wij diep van binnen in ons meedragen, in een nieuwe scheppende beweging te brengen. Creascopie® werkt op het diepste DNA celniveau, waar het transformatieproces in gang wordt gezet.¨

Aan de hand van je persoonlijke inloggegevens wordt jouw energetische lichtcode in beeld gebracht en met de prachtige didactiek Spiraalleren® tot ontwikkeling geholpen.

“Spiraalleren® is de leerweg naar binnen, waar we ons kunnen her-inner-en wie we bedoeld zijn te zijn. Met Spiraalleren® leer je jouw lichtcode te plaatsen op je eigen spiraalcyclische tijdlijn: wát ben ik in mijn creatieve oorsprong, waar sta ik nu en welke leerweg wil ik (nog) aanleggen én afleggen? Het creascopie proces spiraalcyclisch leren bevragen op basis van het eigen levensmateriaal als lesmateriaal is de kern van deze prachtige didactiek. Je levensverhaal bevat de moedersleutel naar jouw gecodeerde lichtinformatie. De woorden uit je levensverhaal ‘dragen’ de lichtinformatie van jouw essentie en potentie in zich. Jolanda neemt je mee in een innerlijke reis van natuurlijke genezing, wijst je de weg hierin, de weg naar binnen, waar jouw levende waarheid op jou ligt te wachten om opnieuw her-inner-t en geboren te worden, Ware openbaringskunst ! De spiraal cyclus heeft een tijdspanne van 126 jaar. We worden in de toekomst namelijk steeds ouder.”

Dit doen we zowel online als offline. Het is dus zaak dat je in het bezit bent van een laptop. Vooraf krijg je je lichtcode thuis aangeleverd die je in je laptop meeneemt op locatie.

Cosmic Shell Academy

Deken Dr. Dirckxweg 2-A4
4854 AB Bavel
In verband met privacyredenen wordt het telefoonnummer alleen afgegeven aan diegenen die de training gaan volgen. Aanmelden via de contactpagina.

KvK nummer: 70871701
BTW nr. NL092399290B04
Bankrekening NL37KNAB0257112677

Copyright © , Cosmic Shell Academy  -  Algemene voorwaarden