Beroepsopleiding tot Creascopist®

I give light in your darkness, and disappear into your light

Een creascopist® is een openbaringskunstenaar van onze Lichtcode. Het helpen openbaren en tot ontwikkeling brengen van de Lichtcode en hiermee leren creeren en manifesteren is een vak apart en een kunst op zich: openbaringskunst. De opleiding tot creascopist® geeft je de mogelijkheid hier Meester in te worden.

De opleiding tot creascopist® is een hoogwaardige deskundigheidsopleiding op geesteswetenschappelijk niveau, die gericht is op de ontwikkeling en toepassing van ons uniek creatief DNA in de praktijk. De opleiding vindt zijn oorsprong in een vrouwelijke kosmologische fenomenologische wetenschapsfilosofie en is opgebouwd rondom het fenomeen creatief DNA, dat als een Lichtcode diep in onszelf besloten ligt.
De opleiding tot volleerd creascopist® duurt 5 jaar en bestaat uit 5 kerndomeinen.

Leerjaar 1

Authenticiteit: weet ik wie ik in mijn oorsprong ben ? (being)

Weet ik wie ik zelf ben ? Deze kernvraag staat binnen deze ontwikkelingslijn centraal en leert je dat met het creascopisme jouw creatieve bronenergie weer gaat stromen

Leerjaar 2

Identiteit: weet ik wat ik in mijn oorsprong ben ? (knowing)

Binnen deze ontwikkelingslijn maak je kennis met de methodiek creascopie® en de autodidactiek spiraalleren®

Leerjaar 3

Innovativiteit: weet ik wat ik oorspronkelijk denk ? (thinking)

Binnen deze ontwikkelingslijn leer je werken met de Lichtcode en De Creascoop®. Bewust zijn en worden van jouw energetische gedachtestromen en deze weer vrij laten stromen staat centraal.

Leerjaar 4

Creativiteit: weet ik wat ik oorspronkelijk voel ? (feeling)

Voel ik welke creatieve uitingsvorm past bij mijn Lichtcode ? Gevoel krijgen bij de beste uitingsvorm van jouw Lichtcode vraagt soms ook om snoeien. Dat verwijderen wat niet meer bij je past of goed voelt.

Leerjaar 5

Artisticiteit: weet ik wat ik oorspronkelijk doe ? (doing)

Als je weet wie je in essentie bent, weet je wat je doet. Jouw essentie wordt jouw intentie en andersom. Ze vallen samen en worden één, zodat jij je kunt focussen op je bestemming en in jouw creatieve flow komt, waarin alles vrij gaat stromen, een nieuwe staat van zijn. The Art of your own being: je doet dat wat je bent en je bent dat wat je doet.

Heb je de beroepsopleiding tot creascopist® afgerond, dan word je opgenomen in het beroepsregister van de Academy. De beroepsopleiding tot Creascopist® start in September 2019.

Cosmic Shell Academy

Deken Dr. Dirckxweg 2-A4
4854 AB Bavel
In verband met privacyredenen wordt het telefoonnummer alleen afgegeven aan diegenen die de training gaan volgen. Aanmelden via de contactpagina.

KvK nummer: 70871701
BTW nr. NL092399290B04
Bankrekening NL37KNAB0257112677

Copyright © , Cosmic Shell Academy  -  Algemene voorwaarden