Basisopleiding Creascopisme®

De opleidingen van de Cosmic Shell Academy zijn bestemd voor die vrouwen die zelf opgeleid willen worden tot Creascopist®. In de basisopleiding, die 10 maanden in beslag neemt, staat de inleiding in het Creascopisme® als Nieuwetijds leerstroming centraal en wordt geleerd deze in een historisch perspectief te plaatsen om de plaatsbepaling in de huidige Nieuwe Tijd te kunnen begrijpen en doorgronden. De opleiding werkt uit principe niet met formele opleidingseisen. Van de studente wordt wel verwacht dat zij reeds bekend is met het Spiraalleren® en dat zij haar eigen Lichtcode als vertrekpunt neemt en wil leren inzetten en hiervoor intrinsiek gemotiveerd is. Je bent jouw eigen licht, wat zich aan jou wil openbaren. Op het einde van het jaar wordt gekeken of je de overstap kunt en wilt maken naar de beroepsopleiding tot Creascopist®. De basisopleiding wordt afgesloten met een certificaat en word je voor drie jaar opgenomen in de Cosmic Shell Leercommunity.

Wanneer je de basisopleiding Creascopisme® gaat volgen krijg je het boek ‘Jouw eigen wonder baren’ er in PDF vorm gratis bij.

De Basisopleiding start per 1 september 2018.
Er zijn 20 plaatsen per jaar beschikbaar.

Cosmic Shell Academy

Deken Dr. Dirckxweg 2-A4
4854 AB Bavel
In verband met privacyredenen wordt het telefoonnummer alleen afgegeven aan diegenen die de training gaan volgen. Aanmelden via de contactpagina.

KvK nummer: 70871701
BTW nr. NL092399290B04
Bankrekening NL37KNAB0257112677

Copyright © , Cosmic Shell Academy  -  Algemene voorwaarden