Cosmic Shell Academy

Het ‘wonderbaarlijke’ van het leven is dat ons eigen wonder
diep in ons zelf besloten ligt en zich aan ons wil open-baren

De Cosmic Shell Academy is het eerste professionele opleidingsinstituut in Nederland waar vrouwen van de Nieuwe Tijd leren ascenderen op basis van hun eigen unieke Lichtcode en/of de start kunnen maken om hier beroepsmatig mee bezig te gaan. Hiervoor is het programma ‘Cosmic Education and Self Creation for Women’ ontwikkeld, een gepersonaliseerde leerreis naar jouw kosmische oorsprong.

Deze Nieuwetijds leerstroming, ook wel Creascopisme® genoemd, is geïntroduceerd door Jolanda Simons, nadat deze in 2004 aan haar werd geopenbaard als een zielsopdracht tijdens een reis naar de Maya’s. Vervolgens zou het nog tot 2018 duren alvorens vorm en inhoud zover waren uitgekristalliseerd dat de academie van start kon gaan. Een niet onbelangrijk onderdeel daarvan is, dat de opleiding onderdak heeft gekregen bij Zuiderlicht in Breda, het Centrum voor Bewust Leven, waar het helemaal thuis hoort.

Je inschrijven bij de Cosmic Shell Academy is een diepte investering in jezelf en heeft een zelfgenezende werking op je gehele leven.

Cosmic Shell Academy

Zuiderlicht, centrum voor Bewust Leven

Kloosterlaan 138a
4811 EE Breda
Telefoon: 076-5139709

Copyright © , Cosmic Shell Academy  -  Algemene voorwaarden