Cosmic Shell Academy

Het ‘wonderbaarlijke’ van het leven is dat ons eigen wonder
diep in ons zelf besloten ligt en zich aan ons wil open-baren

De Cosmic Shell Academy is het eerste professionele opleidingsinstituut in Nederland waar vrouwen leren ascenderen naar de Nieuwe Tijd op basis van hun unieke Lichtcode en/of de start kunnen maken om hier beroepsmatig mee bezig te gaan. Hiervoor is het programma ‘Cosmic Education and Self Creation for Women’ ontwikkeld, een gepersonaliseerde leerreis naar jouw kosmische oorsprong.

Deze Nieuwetijds leerstroming, ook wel Creascopisme® genoemd, is geïntroduceerd door Jolanda Simons, nadat deze in 2004 aan haar werd geopenbaard als een zielsopdracht tijdens een reis naar de Maya’s. Vervolgens zou het nog tot 2018 duren alvorens vorm en inhoud zover waren uitgekristalliseerd dat de academie van start kon gaan. Het doel van de academie is om de vrouwelijke Lichtkracht te leren transformeren naar eigen economische kracht in de Nieuwe Tijd.

Je inschrijven bij de Cosmic Shell Academy is een diepte investering in jezelf en heeft een zelfgenezende werking op je gehele bestaan.

Cosmic Shell Academy

Deken Dr. Dirckxweg 2-A4
4854 AB Bavel
In verband met privacyredenen wordt het telefoonnummer alleen afgegeven aan diegenen die de training gaan volgen. Aanmelden via de contactpagina.

KvK nummer: 70871701
BTW nr. NL092399290B04
Bankrekening NL37KNAB0257112677

Copyright © , Cosmic Shell Academy  -  Algemene voorwaarden